Арт картинг центар

Опрема

Картинг

– Шасија: Sodi
– Големина: 1035 mm
– Тежина: 106 кг
– Мотор: Honda
– Обем: 270 кубни сантиметри
– Моќност: 10.5 коњски сили
– Кочници: Хидроулични со диск

Целосна безбедносна опрема

– Заштитни кациги
– Безбедносна облека

Систем за електронско мерење на времето

Опрема за прикажување на постигнати времиња во реално време
Софтверска поддршка за графички приказ на резултатите од поминатите кругови за секој посетител кој поминал повеќе од 5 круга
Софтверска поддршка за прикажување на најдобрите времиња кои се постигнати во еден ден, недела, месец и година
Опрема за снимање на картичките за попусти за користење на картинг возилата
Опрема за следење и снимање кругови по барање на корисникот
Опрема за надгледување на мотор спорт настани во кафе барот

Системот за дигитални мерење на време вклучува:

– Транспондери
– Декодер
– Детектор за мерење на кругови
– Софтвер за мерење на времето
– Кабли

Содржина

Изнајмување картинг по круг
Детална евиденција за сите членови
Евиденција на индивидуалните постигнати времиња
Снимањето на најдобри резултати за секој ден (веб објавување)
Снимањето на најдобри резултати за секоја недела (веб објавување)
Снимањето на најдобри резултати за секој месец
Награди за неделни и месечни натпревари
Доделување на бронзена, сребрена и златна магнетна чип картичка попуст при користење на картинг, врз основа на вкупниот број на поединечно поминати кругови
Организирање на натпревари по барање на корисникот
Користење на Кафе Бар за организирано следење на натпревари од областа на моторните спортови
Одкупување на сите услови за употреба на тркачката патека од заинтересирано лице
Градење на тим

GP Cafe

art-karting-centar-gpcafe-image1
art-karting-centar-gpcafe-image2
Локација: Сала Борис Трајковски, 1000, Скопје, Македонија
Тел. број: +389 2 3061 202
Е-маил: contact@artkartingcentar.mk
Работно време:
нед – чет: 08:00 – 24:00
пет – саб: 09:00 – 01:00

Картинг академија

Можности

 • Бесплатно поставување на маскоти на брендот околу патеката
 • Бесплатно брендирање на учесницте во школата односно присуство на брендот на маицата на секој учесник и членски карти
 • Бесплатна можност за промоција на производите
 • Бесплатно брендирање на флаерите за реклама на школата
 • Бесплатно снимање на рекламен матерјал за потребите на брендот
 • Бесплатно емитување на повеќе најави и извештаи од самата настава во Ред Хот на Сител телевизија
 • Бесплатен ПР во печатени медиуми – покриеност на настаните на почеток, за време и по нивното завршување
 • Употреба на професорот и школата за дополнителна експонираност на саеми или изложби по барање на Клиентите, без надомест

Промоции – Цели

 • Подигање на свесноста за брендот кај одредена таргет група
 • Изградба на силен бренд имиџ
 • Бесплатна медиумска поддршка
 • Изградба на подобри односи со конзументите
 • Зголемување на продажба
 • Бесплатна можност за користе%D

Училишен спорт

ПРАВИЛНИК ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ШАМПИОНАТОТ НА ГРАД СКОПЈЕ ВО КАРТИНГ ЗА СРЕДНИ УЧИЛИШТА

Член 1

Со овој Правилник се утврдува начинот на организирање и реализирање на Град Скопје во картинг за средни училишта

Член 2

Шампионатот на Град Скопје во картинг за средни училишта ќе се реализира на патеката во АРТ КАРТИНГ ЦЕНТАР со седиште на бул.8-ми септември Скопје

Член 3

Единствено објавените резултати од електонското мерење на време од страна на АРТ КАРТИНГ ЦЕНТАР, се валидни за Шампионатот на Град Скопје во картинг за средни училишта

Член 4

Официјални резултати на Шампионатот на Град Скопје во картинг за средни училишта се оние кои се објавени на:
www.artkartingcentar.com
www.facebook.com/ArtKartingCentar
www.facebook.com/groups/artmotorsport/
www.artmotorsport.mk
адреса која Вие ќе ја посочите

Член 5

Официјална електронска пошта на Шампионатот на Општина Карпош во картинг за основни училишта се:
artkartingcentar@gmail.com
artmotorsport@gmail.com
Пошта која Вие ќе ја посочите

Член 6

Шампионатот на Град Скопје во картинг за средни училишта ќе има тро члена жири комисија, составена од претседателот на АРТ МОТОРСПОРТ и уште еден член по негов предлог и претседателот или представник на Комисијата за спорт на Град Скопје.

Член 7

Град Скопје во картинг за средни училишта ке се реализира и бодува за следните категории
– најдобро средно училиште
– најдобар пилот (момче) во средните училишта
– најдобра пилот (девојка) во средните училишта

Член 8

Единствено училиштата кои припаѓаат под Град Скопје имаат право да се натпреваруваат во Град Скопје во картинг за средни училишта

Член 9

Кај сите натпревари кои се однесуваат на категориите од Член 7 став 3 и 4 во предвид за прогласување на победник покрај постигнатото најдобро време, и пласманот во директните месечни натпревари.

Член 10

Право на учество во Град Скопје во картинг за средни училишта имаат ученици кои:
– се запишани во средните училишта на територијата на градот Скопје и поседуваат од истите заверена ученичка книшка
– се со раст од 135 см
– ќе ги почитуваат одредбите на овој правилник
– се пријавени од страна на своите професори или самите се пријавиле со пополнет образец потпишан од родител
– ја покаже ученичката книшка или легитимација од Федерацијата на училишен спорт на Македонија во АРТ КАРТИНГ ЦЕНТАР

Член 11

Систем на натправарите на Шампионатот на Град Скопје во картинг за средни училишта, го сочинуваат:
– квалификациони натпревари ке се оддржат од 01.11.2011г до 14.05.2012г. а кои ќе се реализираат секој работен ден во времето од 10 до 17 часот
– секој индивидуално постигнат резултат согласно став еден од овој член е официјален квалификационен резултат
– квалификационите натпревари помеѓу училиштата се пресметуваат по електронски пат

Настани

Ваши точни прогнози за првите три места овој викенд на квалификациите во сабота, ве водат до гледање ГП Монте Карло во ГП кафе и 10 минути гратис картинг. Прогнози?

image


Роденден Буба клуб Македонија

image

image

image

image

image

image


Тим билдинг Пекабеско 16.04.2015

image

image

image

image

image

image

image


Odrzani dvete trki i za "memorijal Jane Trpkov" i finaleto na City karting chalange

image

image

image

image

image

Kaj mladite nadezi koi vozea za "Memorijal Jane Trpkov" pobednik e Jane Trpkov junior, pred Risto Nachevski i Masimo Tasovski.
Vo City karting chalange prv e Alex Dobrevski pred Dushko Dimchevski i Dajana Lazarvska


Почна трката "Меморијал Јане Трпков" на членовите на Академијата за картинг

image


Новости

Ново!!! Наскоро АРТ Картинг Центар дел од големиот предизвик

image


Ги чекаме вашите прогнози за првите три места на квалификациите за големата награда на Канада во Ф1. Точните одговори како по обичај ќе ви донесат 5 минути бесплатено картинг доживување.

https://youtu.be/aBtKbIUgy88


Од 01.06.2015 година АРТ Картинг Центар работи од 08 наутро до 01 по полноќ секој ден вклучувајки сабота и недела. Победникот во картинг за месец мај ќе биде објавен денеска по 18 часот.

image


НЕЗАБОРАВАЈТЕ уште три дена до крајот на месецот и можност за постигнување на најдобар круг и освојување вредни награди

image


Денеска последен ден за оваа недела, во која може да постигнете најдобро време на денот со тоа да освоите 5 бесплатни минути и да се квалификувате за нај добро време за месец мај што носи како 20 бесплатни круга така и учество во финалниот натпревар за пролетниот дел со вредни награди. Незаборавајте да се регистрирате и пратете ја нашава страна утре ќе бидат објавени најбрзите за оваа недела.

image


Соработка со нас

Можности

АРТ Картинг Центар ви нуди:
Спонзорирање на АРТ Картинг Центар кој со својата професионална поставеност е единствен од ваков вид на територијата на Скопје
Брендирање на името на картинг центарот
Брендирање на корисничкото членство
Брендирање на бронзено, сребрено и златно АРТ Картинг магнетна картичка за попуст (направени 2000)
Брендирање на 6 (шест) картинзи
Брендирање на заштитни кациги
Брендирање на заштитни сигурносни појаси на тркачката патека
Брендирање на GP Cafe (кафе бар во АРТ Картинг Центар со централното градско подрачје кое располага со 100 квадратни метри)
Брендирање на опремата во кафе барот
Брендирање на летната тераса на кафе барот, со вкупна површина од 250 квадратни метри
Брендирање на заштитна ограда на картинг центар со вкупна површина од 400 квадратни метри

Промоција и цели

Подигање на свеста на брендот во одредена целна група
Градење на силен бренд
Градење на подобри односи со потрошувачите
Зголемување на продажбата

Картинг Спорт – Оправданост на спонзорството

 • Картинг Спортот е еден од најпопуларните спортови меѓу младината во земјава, особено за следнава таргет група: над 9 год. основци, средношколци.мажи
 • Најголемото шоу на светот, (или најбрзиот циркус) секогаш привлекува многу внимание како кај децата така и кај возрасните
 • Особено таргетиран спорт – има особено лојална публика
 • Се вклопува во концептот на брендовите за “посакуван имиџ за себеси”

Информации

Локација: Сала Борис Трајковски, 1000, Скопје, Македонија
Тел. број: +389 2 3061 202
Е-маил: contact@artkartingcentar.mk

Работно време:
нед – чет: 08:00 – 24:00
пет – саб: 09:00 – 01:00